Hankook Tire, Real Madrid C.F. ile sponsorluk sözleşmesini uzatıyor

Madrid, İspanya, 21 Ocak 2020 – Premium lastik üreticisi Hankook, 2020 yılının başında İspanya’nın en başarılı kulübü Real Madrid C.F. ile olan ortaklığını Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Sanghoon Lee ve Real Madrid C.F. Başkanı Florentino Pérez’in de katıldığı bir etkinlikle uzattı. Etkinlik, 2016 yılında başarılı bir sponsorluğun temellerinin atıldığı, Santiago Bernabéu stadında gerçekleşti. Lastik üreticisi bugünden itibaren, öne çıkan merkez LED panoda sezon boyunca tek hak sahibi olacak ve böylece hem yerel hem de uluslararası erişimde yeni boyutlara ulaşacak. Hankook Lastikleri buna ek olarak, stadyumda ve çok sayıda çevrimiçi ve çevrimdışı aktivasyon alanlarında reklam haklarına sahip olacak ve bu reklamları global marka varlığını sürekli olarak güçlendirmekte kullanacak.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Sanghoon Lee ortaklığın uzatılmasıyla ilgili olarak şöyle diyor: “Dünyanın en iyi futbol kulüplerinden biriyle olan stratejik ortaklığımızı dört sezon daha uzatmaktan gurur duyuyoruz. Son üç buçuk yılda Hankook ve Real Madrid C.F. bir arada başarıyla büyüdü. Ortak değerler ve durmak bilmeyen mükemmellik arayışı, dünya çapında iki markanın da taraftarlarına ilham kaynağı oldu."

Hankook’un sponsorluk sözleşmesi, 13 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Real Madrid C.F.’nin yalnızca Primera División (İspanya Premier Ligi) maçlarını değil “Copa del Rey” yani İspanya kupası ve hem evde hem de deplasmanda oynanacak uluslararası maçlarını da kapsıyor.

Hankook, premium ürünleriyle otomotiv endüstrisinde güçlü bir konuma sahip ve çok sayıda uluslararası itibara sahip otomobil ve ticari araç üreticisinin orijinal ekipman ortağıdır.

Lastik üreticisi, pazarlama stratejisiyle yerel, kıtasal ve global sponsorluk sözleşmelerinden oluşan çok kademeli bir konsepte güveniyor. Böylece münferit pazar durumları optimum şekilde entegre edilebiliyor ve müşteri sadakati ile marka görünürlüğü özel hedefleme aracılığıyla desteklenebiliyor. Hankook, Real Madrid C.F. ileglobal ilişkisinin yanı sıra 2012 yılından beri UEFA Avrupa Ligi’nin de aktif sponsorudur. Bunların yanında yerel düzeyde başarılı Borussia Dortmund, AS Monaco ve SSC Napoli’nin sponsorluğunu yürütmektedir.

Kaynak - Hankooktire-Mediacenter.com

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git