Hankook bir kez daha UEFA Avrupa Ligi'nin resmi sponsoru olarak kendini başarılı bir şekilde sundu

Hankook UEFA Avrupa Ligi için yaptığı çalışmalardan bu sezonda elde ettiği pozitif sonucu açıkladı Firmanın bu konudaki kararlı desteği, bir kez daha Avrupa’nın dört bir yanında sezon boyunca süren ve hareket yaratan çeşitli proje ve girişimleri içeriyordu. Rakamlar aslında her şeyi anlatıyor. Avrupa genelinde internet üzerinden gerçekleştirilen çeşitli Hankook kampanyalarına 100.000’den fazla taraftar katıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki final maçına VIP seyahatin yanında kazananların maçın ertesi günü iki takım halinde aynı sahada kendi maçlarını yapabilmesi olanağını sağlayan “Taraftar Finali” gibi öne çıkan ödüller gerçekten dikkat çekiciydi.

Neu-Isenburg, Almanya, 12 Haziran 2019 – Bu sezon, premium lastik üreticisi Hankook bir kez daha UEFA Avrupa Ligi’nin resmi sponsoru olarak başarılı bir süreç yürüttü. Avrupa’nın dört bir yanından futbol taraftarları, “Hankook Ticket Arena” ve lastik üreticisinin Avrupa’daki çok sayıdaki Facebook kanalı üzerinden gerek grup ve eleme aşamaları, gerekse de Bakü’deki final maçı için VIP biletler kazanma şansını yakaladı. Hankook bu sezon 400’den fazla VIP bilet dağıttı. Önümüzdeki 2019/20 sezonu içinse 20 biletin yanı sıra 15 maç günü için daha bir çok ödül taraftarları bekliyor.

29 Mayıs’taki final yolunda sosyal medyada gerçekten hareketli günler yaşanmaktaydı. Hankook “10 Stops to Baku” (Bakü Yolunda 10 Durak) kampanyasıyla taraftarlar için Bakü’ye sanal bir seyahat deneyimi oluşturdu. Frankfurt, Münih, Maribor, Zagreb, Belgrad, Sofya, İstanbul, Trabzon ve Tiflis gibi Avrupa’nın önde gelen on şehrinden kartpostallar Bakü’deki finale giden yolu gösterirken, cazip kazanma fırsatlarını da yanlarında getiriyordu. Hankook Ticket Arena üzerinden katılımcılar finalin ertesi günü Bakü’de oynanan prestijli “Taraftar Finali”nde de yer bulma şansını yakaladılar. Kazananlara eski profesyonel futbolcu Deco ile tanınmış YouTube fenomeni Behzinga antrenörlük yaptı. Ardından taraftarlar Bakü’deki Olimpik Stadyum’da kendi maçlarına çıktılar.

“UEFA Avrupa Ligi’yle uzun süreli ortaklığımız bize Avrupa genelinde kapsamlı bir platform ve markamız hakkında farkındalığı sürdürülebilir biçimde güçlendirmek için ideal bir fırsat sunuyor. Tam da bu nedenle çok sayıda taraftarın Hankook’un Avrupa’daki platformlarındaki teklif ve promosyonlarımızı kabul etmesi bizi gerçekten mutlu ediyor. Bu tablo, Avrupa’da futbolun zirvesiyle kurduğumuz ortaklığa olan uzun vadeli bağlılığımızı da teyit ediyor aslında” diyor, Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Han-Jun Kim.

Lastik üreticisi Hankook 2012/2013 sezonundan bu yana UEFA Avrupa Ligi’nin ana sponsorları arasında başarıyla yer alıyor ve böylelikle de tüm sponsorlar arasında en uzun süredir sponsorluk ilişkisini sürdüren isim olarak öne çıkıyor. 64 takımın oynadığı 205 maçtan oluşan UEFA Avrupa Ligi, UEFA’nın düzenlediği organizasyonlar içinde açık ara en büyüğü. Bir yandan da dünyadaki benzerleri arasında da en büyüklerinden biri. Bu sene final maçı TV ekranları başındaki 60 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi. 2016’dan bu yana Hankook aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi maçları için “Centre Circle Carrier Programme” (Orta Yuvarlak Bayrak Taşıma Programı) adlı bir düzenlemeyi de uyguluyor. Bu program kapsamında 14 ila 20 yaş grubundaki gençler maçtan önce orta yuvarlağa taşınan bayrağı stada getirerek, aksiyonun bir parçası haline gelebiliyor. Hankook, yakınlarını trafik kazalarında yitiren gençlere Orta Yuvarlak Bayraktarı olmada öncelik vererek, yol güvenliği konusuna dikkat çekmek istiyor.

Kaynak - Hankooktire-Mediacenter.com

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git