Kia 2019 için iki model yeniliyor

Kia iki modeli için yenileme kararı aldı. Popülerliğini yitiren iki aracını yenileyecek olan Kia, bu araçların, Optima sedan, Sedona minivan ve K900 sedan olduğunu açıkladı. Araç üreticisi yeni araçları Çarşamba günü New York’ta gerçekleşen oto şovda sundu.

Optima satışları Şubat ayından beri yüzde 31 oranında düşerken Sedona satışları da yüzde 38 oranında düşüş göstermişti. 2018 yılının ilk iki ayında K900, bundan önceki dönemde 65 adet düşerek 54 adet satmıştı, yenilenen 2019 Optima, LED gün ışığı ışıklarının da olacağı yeni tasarımı ve teknolojisiyle sunuluyor. Teknoloji ayrıca, gelişmiş sürücü asistanlığı sistemi (ADAS) sunuyor.

Width: Height: Diameter:
Speed index:

Kia Motors Amerika, başkan yardımcısı Orth Hedrick açıklamasına göre "Optima’nun sunduğu değere, ADAS teknolojisiyle birlikte iç ve dış tasarımı yenilenen bir Optima türü 2019 yılında ortaya çıkıyor. Ödüllü telematik sistem UVO’ya yaptığımız yeni yaklaşım sayesinde alıcılar özellikleri daha iyi anlayacak. UVO linki aynı zamanda içine modem de yerleştirilebiliyor olacak.’’

"iki tonlu spor koltuklar, Avrupa’dan esinlenen tasarımıyla farklılaşan Optima sürücüleri için yenilendi," dedi.

Yenilenen Sedona ise ön ve arka taraflarda yeni bir tasarımla ortaya çıkıyor. Minivan digger yenilenena raçlarla aynı tasarım diline sahip. Sedona beş trim düzeyine sahip -- L, LX, EX, EX Premium, SX ve SXL.

Arka koltukta oturan çocukları da düşünen Kia arka tarafta bulunan eğlence sitemlerini. 10.1-inch ikili dokunmatik ekranlarla donatmış ve bu ekranları da arakdaki çocuklar görebilsin diye ön koltukların arkasına yerleştirmiş. Bir önceki modelinde ise tek bir ekran vardı.

İkinci jenerasyon K900, bundan öncekilere göre daha uzun ve daha geniş. Ancak, yeniden tasarlanan ebatları nedeniyle Kia bu aracın daha dar göründüğünü söylüyor. K900, Stringer’ın spor modelinde bulunan, 3.3-litre çift-turbo V-6 motoruna sahip. Motoru ise 365 hp.

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git