Avusturyalı baca temizleyicisi, 114 Volkswagen Golf’ünü sergileyecek bir müze açacak

Avusturyalı baca temizleyicisi Joseph Hughes, çok nadir kopyalar da dahil olmak üzere, 114 otomobil içeren koleksiyon arabasını Volkswagen Golf'i gösterdi. Bu koleksiyon parçalarıyla birlikte Hughes bir müze açmayı planlıyor. Zaman olarak ise gelecek yıl bahar ayları ön görülüyor.

Şimdi koleksiyon parçaları müzede sergilenecek

“İlk Golf’umu aldığımda bu arabanın benim için yapıldığını hissettim. Her şey sevdiğim gibiydi: Koltuklar, sürüş, keyif, günlük kullanım,’’ diyor Hughes.

Joseph Hughes işe Caddy van ile gidiyor, ailesiyle – klasik “Golf” tipini yaza özel tutuyor – kışa hazırlık ve kış için de –Country tipini tercih ediyor. Bazen de GTI kullanıyor.

Width: Height: Diameter:
Speed index:

Hughes eskiden özel durumlarda kullanmak için “Golf” araca da sahipmiş. Ancak, sonradan antika satıcılarından birisinde ilk üretim Golflerden birisini görüyor ve aynısını almak istiyor. Bundan sonra ise koleksiyonuna başlıyor.

Yuzov koleksiyonu ise klasik seri VW Golf, ve nadir parçaları içeriyor. Örneğin, modifiye edilmiş bir Knee modele sahip. Bu model çöp kamyonundan, uçak rampasından ve yanlara açılır kapılara sahip bir araçtan modifiye edilmiş. Ayrıca, 210 beygir dört çeker araç 71 edisyonuna sahip. Ayrıca, ilk yapılmış ve 1981 yapımı elektrikli aracı da var.

Koleksiyonunda ayrıca lüks, yarış aracı, ralli ve modifiye araçlara da yer veriliyor. Koleksiyonun en özel parçalarından birisi ise milyon kilometrede bir Golf model araç. Sahibine göre bu araç hala mükemmel bir durumda.

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git