Carlisle Expo Center’da yaz indirimi

Arabanızı en iyi fiyata satın ya da iyi bir fiyata araba satın alın

Kış ayları sürücüler için kar ve ağır yağışlardan dolayı korkutucu olsa da, yaz ayları da bunun tam tersine keyifli ve uzun sürüşlerin yapıldığı aylardır. Sürücüler yaz sezonunda sürüş zevkini en yüksek oranda yaşamak için araba alımları yaparlar. Bu tür alıcılar için belki de en iyi yer açık artırmalardır, çünkü burada başka bir yere uğramadan ya da farklı ve yorucu bir aktivite olan otomobil piyasasını kontrol etmeden kolayca araba alabilirler. Birçok araba içinden bir tanesini seçebilirler! Hem vakit hem de para tasarrufu sağlamış olurlar. Alıcılar ve satıcılar aynı ortamda buluşur ve bu ortam onlar için çok elverişli bir ortamdır. Yeni yaz indirimi de bu konuda sizlere harika haberlerle geliyor! Eğlenmeye hazır olun! Arabanızdan sıkıldınız mı? Endişelenmeyin. Açık artırmada satın ve yenisini alın. Çok basit. Açık artırmacılar sizleri bekliyor.

Araba aşıkları için en iyi fırsat burada

Yeni Yaz İndirimi zarif ve stil sahibi hızlı araba sahipleri için en heyecanlı haberlerden birisi olarak öne çıkıyor. Bu nedenle tüm yıl Carlisle Expo center fuarından istedikleri gibi bir araba almak için tüm yıl bekliyorlar. Bu fuar onlara tüm hayatları boyunca istedikleri en iyi arabaya sahip olma fırsatı sunuyor. Bu yaz, fiyatlar konusunda hassas ama istedikleri kaliteden ve güvenlikten ödün vermek istemeyenler için çok karlı bir dönem olacak. Hangi model ve tipte araba beğenirseniz beğenin, Carlisle Expo Center fuarında size uygun birçok model olacaktır. Bu yüzden, bu Haziran ayında en beğendiğiniz arabada iyi bir sürüş yapmaya hazırlanın.

200 adet araba

Bu fuarda otomobil severler için 200 araba mevcut olacak. Eğer bahardaki açık artırmada daha önceden görüldüyse, yeniden katılan arabalar olacak. Böylece, Haziran’daki fuarı da büyütecek ve daha değerli bir hale getirecek.

Katılacak mısınız? Harika!

Açık artırmada çok geniş bir klasik araba koleksiyonu göreceksiniz. Daha önce katılan herkes davet edilecek ve kayıtta onlardan ekstra para istenmeyecek. Bu nedenle zaten açık artırmacı olarak katılacaksanız ve satış yapacaksanız, fırsatlar sonsuz. Sizin için bir fırsatımız daha var; açık artırmacılar için kayıt şu an açık ve Yeni Yaz İndirim etkinliğine hemen kaydolabilirsiniz. İlgileniyor musunuz? Hiç beklemeyin. Hemen kaydolun ve yerinizi ayırtın!

İndirimi ve diğer fırsatları yakalayın

Burada sağlanan telefon numarasını arayarak açık artırmaya katılabilir ya da satıcı olarak da yerinizi alabilirsiniz. Diğer seçenek ise, websitesini ziyaret ederek isminizi yazdırabilir ve kaydolabilirsiniz. VIP’den ve indirimlerden yararlanmak için de ön kayıt aşamasına geçmelisiniz. Neden en iyi indirimlerden ve fırsatlardan yararlanmayasınız? Açık artırma ofisi geçerli kullanmanız için birçok geçiş sağlayacak. Ayrıca, ön kayıt yaptırılanlar için özel teklifler de olacak. Yeterince heyecanlı mı? Elbette çok heyecanlı gelişmeler... O zaman neden vakit kaybedesiniz ki? Acele edin ve herkesten öncelikli fırsatların sahibi olmak için ön kaydınızı yaptırın. Fırsatlardan ve indirimlerden herkesten önce siz yararlanın ve bu özel etkinlikte özel olun.

Width: Height: Diameter:
Speed index:

Herkesi haberdar edin

Yazın sıcağını Yeni Yaz İndirimi ile Carlisle Expo Center’da söndürün. Alan klimalı olacak bu nedenle bu yaz arkadaşlarınız ve ailenizle ziyaret etmek için en uygun mekanlardan biri olacak. İyi bir alım kendinizi daha hissetmenizi sağlayacaktır. Böylece yazın yolların tozunu attıracaksınız. İster alıcı, ister satıcı olun burada yeriniz hazır. Eğer sadece görmek ve haberdar olmak için katılmak istiyorsanız milyon dolarlık arabaları görmek için en iyi yerde olacaksınız. Ailenize ve arkadaşlarınıza ve sizin gibi arabalara özel ilgisi olan herkese haber verin. Tüm araba severler ücretsiz burada yer alabilir ve şovu izleyebilir. 12 yaşındaki ve daha küçük çocuklar ücretsiz girebilir. Koleksiyon arabaları ve açık artırmayı kaçırmayın. Tek bir alanda görebileceğiniz birçok araba olacak eğer araba koleksiyonu yapmak hobiniz ise, yeni yaz indirimi sizin cennetiniz olacak. Her türden izleyici ağırlanırken, birçok ziyaretçi, açık artırmacı, satıcı ve alıcı bir arada olacak. Bu etkinlik herkes için büyük bir başarı olacak. Bu etkinlik bir sonraki etkinliğin başarısını da sağlayacak.

Eski bir arabanız mı var?

Yaz indirimiyle ilgili diğer haber ise 25 yıl ve 25 yıldan daha fazla yaşı olan arabaya sahip tüm tedarikçilere ve sevkiyatçılara için “Satılmadığı sürece bedava’’ fırsatı sunuluyor. Eski arabanızı satın ve yenisine yer açın. Eski her zaman değerlidir. Vintage ve eski arabaları seven birçok alıcı orada olacak. Bu açık artırmadan mümkün olduğu kadar yararlanın.

Açık artırmada hayalinizdeki arabayı bulun

Bu Haziran ayını Carlisle Expo Center’da gerçekleşecek olan Yeni Yaz İndirimi sayesinde kendiniz için her zaman hatırlanır kılın. Bu açık artırmanın parçası olun ve bir araba fanatiği olduğunuzu gösterin. Tüm sevkiyatçı ve alıcı araba almak ve satmak için özel alan ve zamana sahip olacak. Vaktininizi iyi kullanın ve bu etkinliği hayalinizdeki arabayı almak ya da arabanızı satmak için bir fırsat olarak kullanın. Bu yazı asla unutulmaz bir mevsime çevirin ve büyük bir anı yaratın. Burası hayallerinizin gerçekleştiği yer olacak. Eğer hayalinizdeki arabayı satın almak ya da eski arabanızı elden çıkartmak ve yeni arabanızı bulmak gibi bir hayaliniz varsa, o hayalin yeri burası! Siz ve arkadaşlarınız buradaki arabalardan çok keyif alacaksınız. Hazır olun araba severler! Açık artıma Haziran ayında! Katılımınızı garantilemek için hemen kaydolun ve VIP olarak katılın.

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git