Lastik sırtı nasıl boyanır

Lastik sırtı (izi) birçok paralel çizgiden oluşur. Bu imaj biraz da Halloween kostümlerine benzer, bazen de sanat eserleri gibidir. Eğer lastik boyamayla ilgili biraz ipucu bir lastik boyama görseline bakın ya da kendi lastikleriniz üzerindeki izlere bakın, birçok şekil göreceksiniz.

Adım adım lastik boyama

1. Tek bir iz boyunca tek bir şerit boyayın. Sol taraf tamamen düz ve tırtıklıdır. Tırtıklı taraflar olmalı ama aynı zamanda eğri duracaktır. Tırtıklı tarafların düz noktaları ise tam eşit ayrılmalıdır ve aynı uzunluktadır.

2. Adımda boyadığınız tek çizginin tırtıklı çizgisini de boyayın. Bu 1. adımda boyadığınız tırtıklı çizginin tırtıklı çizginin şeklini çıkartır. Her iki tırtıklı çizgi arasında mesafe olmalıdır.

3. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin yanına 3. Tırtıklı çizgiyi de boyayın. Bu 2. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin şeklini çıkartacaktır. Her iki tırtıklı çizgi arasında mesafe olmalıdır.

4. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin yanına 4. Tırtıklı çizgiyi de boyayın. Bu 3. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin şeklini çıkartacaktır. Her iki tırtıklı çizgi arasında mesafe olmalıdır.

5. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin yanına 5. Tırtıklı çizgiyi de boyayın. Bu 4. Adımda boyadığınız tırtıklı çizginin şeklini çıkartacaktır. Her iki tırtıklı çizgi arasında mesafe olmalıdır. Bu tırtıklı köşenin sağ tarafını düz çizgi yapın (tırtıksız). Bu çizgi lastiğin sırtının en sağında bulunur.

Width: Height: Diameter:
Speed index:

Ipucu

Eğer sürekli boyama yapacaksanız, bir stensil kalemi edinebilirsiniz ya da kendiniz için bir stensil projesi yapabilirsiniz.

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git