Araba sürerken dinleyebileceğiniz en iyi 14 müzik

Müzik ve araba kullanmak en iyi ikili. Bundan daha iyi bir ikili olamaz. Hatta birçok kişiye göre iyi bir şarkı olmadan araç sürmek imkansızdır.

Telefonunuzu aracınıza takarak müzik dinlemek çok yaygın. Birçok aracın aux çıkışı var ya da bluetooth ya da kablosuz aletler var ve iyi bir sürüş gerçekleştirmeniz için size yüzde 100 yardımcı oluyorlar.

Hayattaki her şey gibi aynı şeyleri dinlemek sıkıcı olabilir. Bu nedenle daha keyifli parçalar için Spotify’ı araştırdık.

Beğendiğiniz bir şarkıyı unutmuş olabilir miyiz? Hemen bize bildirin!

Uzun yolda ve otobanda giderken neler dinlersiniz...

hayal edin: Otobanda gidiyorsunuz ve yolunuz açık, bir yanda da deniz var. "Wildflowers" şarkısı Tom Petty tarafından çalıyor ve bu sanırım mükemmel bir günün başlangıcı olur...

2. Bu listenin isminden dolayı yanlış fikirlere kapılmayın – bu şarkı gündüz bile harikaydı. Size şiddetle tavsiye ettiğimiz şarkı Billie Eillish tarafından "ocean eyes". Çünkü bu şarkı uzun yol otoban sürüşünüzle mükemmel olacaktır.

3. Kısık sesli vokaller ve uzun baladlar Night Drive özellikleriyle sizi gece de uzun süre götürecektir. Hozier tarafından "Cherry Wine (konser)" adlı şarkıyı dinlemenizi öneririz.

Yolda çılgınca eğlenmek istiyorsanız...

4. Nereden başlasak? İnsanlar yıllardır bu şarkıları dinliyorlar. Buddy Guy’ın şarkısı "Mustang Sally" adlı şarkıyı dinlememek imkansızdır.

5. 2000’li yıllara ait rock klasikleri herkese uygundur ve herkesi motive eder. Sakın sakın White Stripes’dan "Seven Nation Army" adlı şarkıyı kaçırmayın.

6. alt-J tarafından yapılan "Left Hand Free" adlı şarkıyı hiçbir playlist dışarıda bırakamaz. Hızlı giderken dinleyebileceğiniz en iyi müzik karışımı buradadır. .

Seyahatinizde bazı hitleri dinlemek istediğinizde...

7. Bazen sadece radyodaki hitlere benzer parçalar dinlemek istersiniz. Yolda sürüş listesi size tüm isteklerinizi veriyor. Kygo, "Stargazing" şarkısını da dinlemeyi sakın unutmayın. Bizden söylemesi.

8. Belki de radyo hitleri için radyo dinlemek size göre değil çünkü çok fazla reklam var. Ama yine de unutmayın Camilla Cabello tarafından söylenen "Havana" adlı şarkıyı da söylemekten kendinizi alı koyamazsınız. Bu nedenle kendinizi serbest bırakın ve şarkıya eşlik edin.

Önünüzde uzanan yol için en uygun karışık şarkı listesini ararken...

9. on yıldır popüler olan bir parça kesinlikle işe giden ve uzun yola çıkanlar için uygun liste Driving Commute listesi ve bu liste sizlere The Killers’dan "Mr. Brightside" parçasına, Nathaniel Rateliff "S.O.B." ve Nightsweats’e kadar her şeyi vaat ediyor.

10. Büyük bir ülkede arabayla seyahate çıktığımızda mükemmel müziğin bizi nasıl etkilediğini elbette unutmadık. Heartland Drive country klasiklerini, sizi motive etmek için bir araya getiriyor. Chris Stapleton’dan "Traveller" parçası ile başlayın.

11. daha yeni parçalar ve duymadığınız şarkılarla güne başlamak isterseniz mutlaka Morning Commute listesini dinlemelisiniz. Angus and Julia’nın parçası "Chateau" çaldığı anda müziğin sesini açmayı unutmayın.

En iyi serenatlar ve, popüler seyahat şarkıları...

12. Smash Mouth'un tüm "All Star" şarkıları.

13. her ne kadar bazı şarkılar artık eskise de, tamamen unuttuğunuz bir şarkının sözlerini bilmek apayrı bir zevktir. Goo Goo Dolls’dan Iris çalmadığı bir kamp yolu yoktur.

Her gün işe giden birisi sakin ve rahatlamış olması gerekir

14. Listeyi sakin ve huzur içinde bir parçayla bitiriyoruz. Prius burada yolunuzu kesiyor ve size Calm Classics listesini öneriyor. "Diana" Aaron Zigman, parçasıyla asla yanlış yapmazsınız ve Mozart’ın melankolik melodileri de piyanoda çınlıyor.

Bonus!

Eh, sürücü için en iyi müzik hala yeni lastiklerinin sesi, değil mi? O zaman size sunacak bir şeyimiz var: 

Width: Height: Diameter:
Speed index:

Bültenimize abone olun

Cevaplamak: {{replyComment.author}}
tüm alanlar zorunlu
Yorum başarıyla gönderildi

Yukarı git